Wij blijven hopen op integere onderzoeksjournalisten! 

 
Van: Herken ouderverstoting
Onderwerp: RE: WODC fraude | RE: Aanhoudende misstanden in het familierecht die 16.000 kinderen per jaar voor het leven beschadigen
Datum: 3 maart 2020 om 18:23:43 CET
Aan: Syp Wynia <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

 
Geachte heer Wynia,
 
Als toevoeging op vorige email :
 
 
 
Met vriendelijke groet
 
 
Van: Herken Ouderverstoting
Verzonden: dinsdag 3 maart 2020 18:21
Aan: 'Syp Wynia' <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Onderwerp: WODC fraude | RE: Aanhoudende misstanden in het familierecht die 16.000 kinderen per jaar voor het leven beschadigen
 
Geachte heer Wynia,
 
Als u het goed vindt, blijf ik u “voeden” met informatie die zeer zorgelijk is en eventueel voor een later moment kunt gebruiken.
 
Wie zien een constante structurele tegenwerking van de keten (familierecht, jeugdbescherming) in hoog-conflict scheidingen die steeds verder ten koste gaat van kinderen.
In plaats van dat de staat functioneert als goed “hoeder” van de bevolking wordt staat eigenaar van de bevolking.
 
Tegen alle wetenschappelijke rapporten in misbruikt het WODC de haar toegekende autoriteit om de wetenschap naast zich neer te leggen.
Met de stichting “Écht scheiden zonder schade” weet ik dat er enorm gerommeld wordt met wetenschappelijke adviesrapporten en er een gewenste uitkomst wordt geschreven.
Vanuit de wetenschap is het duidelijk dat kinderen gebaat zijn bij een intensieve relatie met beide ouders. Indien één ouder buitenspel wordt gezet en een kind daarmee geen contact meer heeft, is dit zeer schadelijk voor de de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Omdat de keten weigert om een niet-welwillende ouder aan banden te leggen, en de relatie van een kind met beide ouders te beschermen, wordt de focus verlegt naar het kind.
Een rechter wil dus een kind horen om zo te bepalen welke ouder de boventoon moet voeren en welke uitgesloten moet worden.
Familierechters hebben nu al geen enkele deskundigheid op dit gebied. Laat staan wat het met een kind doet om met een rechter te spreken ( dat kind is niet gek en weet wel dat het doel is om te bepalen welke ouder de boventoon krijgt na scheiding.)
Tegen alle adviezen in schrijft het WODC nu een rapport dat de leeftijd voor het “kinderverhoor” nu zelfs verlaagd kan worden naar 8 jaar.
Kortom de staat bepaald, haalt het gehele ouderlijke gezag weg en is eigenaar.
 
De oplossing zou moeten zijn dat het intensieve ouderschap (50/50) beschermd wordt.
 
 
 
 
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Herken Ouderverstoting
 
Van: Syp Wynia <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Verzonden: maandag 24 februari 2020 14:35
Aan: Herken Ouderverstoting
Onderwerp: RE: Aanhoudende misstanden in het familierecht die 16.000 kinderen per jaar voor het leven beschadigen
 
Geachte ,
 
Het ontbreekt mij als kleine organisatie aan de mankracht mij hier op te storten. Mocht er echter een aanleiding zijn (en mocht ik de tijd hebben), dan weet ik u te vinden!
 
Met vriendelijke groet,
 
Syp Wynia
 
Van: Herken Ouderverstoting
Verzonden: zondag 23 februari 2020 2:02
Aan: Sypwynia <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Onderwerp: Aanhoudende misstanden in het familierecht die 16.000 kinderen per jaar voor het leven beschadigen
 
Geachte heer Wynia,
 
Vriendelijk dank voor uw snelle reactie.
Bijgaand vindt u een brief waarin ik beschrijf welke schade het familierecht aanricht in hoog-conflictscheidingen en hoe een duidelijke oplossing al bijna 20 jaar gesaboteerd wordt.
 
Het zou heel goed zijn wanneer u hieraan uitgebreid aandacht besteed. Per jaar verliezen 16.000 kinderen ongewenst het contact met één van de ouders met grote en blijvende gevolgen voor de sociaal emotionele ontwikkeling.
 
Ik heb nog veel meer informatie over dit onderwerp en de slechte rol van de rechtsspraak en het Ministerie van J&V hieromtrent.
Dit moet en kan stoppen.
 
Voor vragen kunt u te allen tijde contact met mij opnemen en ik kan u in contact brengen met mensen die hier zeer veel over weten.
 
In afwachting van uw reacte,
 
Met vriendelijke groet,