nlenfrde

Verantwoorde ouders horen maar 1 missie te hebben; zo snel mogelijk van die keten af en dat lukt enkel bij onbesproken gedrag. Dus niet op de barricaden zolang je nog prooi bent, daar de ouder in de rechtbank erop wordt afgerekend.

Dus pas op met demonstreren! Zijn jouw kinderen ouder dan 18 jaar, of ben jij het gezag en kind kwijt, leef je uit. Liefst netjes, daar jij heel veel ouders vertegenwoordigt die dus nog niet hun hoofd boven het maaiveld kunnen uitsteken. Heb jij jouw leven zo ingeregeld dat niemand zich nog kan bemoeien met jouw 50% parallel ouderschap, leef je uit, maar anders heb je maar 1 missie, zo snel mogelijk die keten er tussen uit.

Dus pas op met bijdragen aan focusgroepen, invullen van enquetes, je uitspreken of het (niet) functioneren van de instanties en/of rechtspraak, het keert tegen jou. De instanties willen helemaal niet leren, ze gaan hooguit hun organisatie zodanig inrichten dat ze geen ‘last’ meer hebben en zo wordt dus jouw goedbedoelde aangedragen informatie en verbeteringen misbruikt ten nadele van andere ouders. Jouw bijdragen zijn totaal overbodig, daar de kennis al lang voorhanden is. Plus dat jouw naam opvalt en jij in 1 keer wordt afgeschreven, of het contact wordt ontzegd op basis van ‘hun manier van waarheidsvinding! 

Dus pas op wat jij vertelt op de sociale media, wat jij roept op Facebook , hoe jij je profileert . Dan maar even niet jouw politieke voorkeur kenbaar maken. Zeer zeker niet losgaan over die idiote ex van jou. (Negeren is altijd de allerbeste optie) . 

Dus pas op hoe jij aandacht vraagt voor jouw situatie. Liever een nette inhoudelijke mail naar verantwoordelijken, naar onze volksvertegenwoordiging, dan op Facebook gillen dat de politie fout is, de GI, die kinderbehartiger, dat ……. Liever gebruik maken van jouw inspreekrecht bij de gemeente en 1 van onze brieven voorlezen, dan je zodanig opstellen en weg laten zetten als een wappie.

Dus pas op wat jij plaatst met betrekking tot jouw kind. Jouw ex mag foto’s plaatsen, van alles beweren online, zodra jij dat doet, wordt jij erop afgerekend. Wat jij wel kunt doen is aansluiten op teksten die jij tegen komt, bijvoorbeeld een tekst, onderzoek via onze website en dan vermelden dat jij jouw kind mist, XXX dagen al niet meer gezien etc. 

Weet dus wat wel en wat niet kan. Verdiep je in laster/smaad aangifte en besef, dit werkt voor jouw ex, maar dus ook voor jou. Geen namen, geen foto’s, niet direct herleidbaar naar jouw ex. (gebruik de zoekwoorden optie op de website, alles is uitgezocht; hoe strijdt jij effectief voor jouw kind) 

Met betrekking tot de handelingsonbekwame professionals die keihard/wreed jou afschrijven zonder anamnese en diagnose; uitvoerend personeel mag de voornaam en 1e letter achternaam. Teamleiders, beleidsmedewerkers, directie , iedereen die deze misstanden op hun geweten hebben, daar geen verantwoordelijkheid nemen en jou proberen af te serveren met onzin, terwijl jij dus jouw uiterste best hebt gedaan, nou pak die maar aan, want als dit is gebeurd, is het te laat, dan is er eigenlijk geen redden meer aan.