nlenfrde
26 maart 2021, mail verstuurd naar het Expertteam, de 'oude' Tweede Kamer, wat ambtenaren en de hoofdschuldige; onze minister van Rechtsbescherming; Sander Dekker
 

 
 
-Voordat ik deze mail zou verwijderen, zou ik eerst onderstaande mail willen lezen. Al is het maar om voorbereid te zijn……-
 

Goede middag Expertteam Ouderverstoting, Tweede Kamer commissies JenVenVWS, Minster van Rechtsbescherming Sander Dekker, diverse ambtenaren en Lisa Westerveld in het bijzonder,

 
Mag ik u eraan herinneren dat u met voorkeursstemmen in de Tweede Kamer komt? Dat geeft verplichtingen…. 
 
Ondanks alle noodkreten en geuite zorgen over onder andere de behandeling van de ervaringsdeskundigen  het uitsluiten van wetenschappelijk gevalideerde informatie en juist aangestuurd door de ministeries  gebruik makend van handreikingen, richtlijnen en WODC rapporten  die allen aantoonbaar biased zijn, plus een team dat totaal niet capabel is om zich met ouderverstoting bezig te houden, zitten wij ouders en kinderen nu te kijken met het zoveelste rapport dat ons nog meer ellende gaat bezorgen.
 
Wreed en inhumaan.
 
Mr Cees van Leuven, u had, samen met uw team, zoals uzelf zegt ‘carte blanche’ . In plaats van te polderen en rekening te houden met de instanties en politieke wensen, had u het grote verschil kunnen maken.
Dat u dit groots heeft nagelaten, daar mag u mee levenDat u ons probeert weg te zetten als de fouterikken is sneu, zielig en zegt alles over uw geestelijke gesteldheid en onvermogen. Hoe u met onze ervaringsdeskundigheid bent omgesprongen is stuitend!
 
Persoonlijk kan ik er mijn mijn verstand, laat staan gevoel, niet bij dat u, samen met uw team, niet meer kon verzinnen dan een noodwetje om ouders alsnog te verplichten door de hoepels van de openbaar toegegeven handelingsonbekwame keten te springen.
Dat u scholen aanzet tot (nog meer) onrechtmatig handelen , terwijl u zelf rechter bent, zegt genoeg. Dan zullen we het maar niet hebben over de zogenaamde klachten van de ouders, die ook u dermate lastig vindt, dat ook u de handelingsonbekwame keten wil beschermen, door niet hand in eigen boezem te steken, maar ouders nog meer buiten spel te plaatsen .
 
Blijkbaar hebben de talloze verhalen van radeloze ouders en beschadigde kinderen u niet geraakt. 
 
Beste kamerleden, wij nemen afscheid van elkaar en daar ben ik bepaald niet rouwig om. U hebt ons enorm in de steek gelaten. Diverse malen had u in kunnen grijpen, maar uw optreden, de ingediende vragen en moties, waren allen voor de bühne .
 
Met 1 op de 9 kinderen een jeugdbeschermingsmaatregel en ook nog eens 50.000 uit huis plaatsingen, met de talloze schandalen die naar buiten komen, met steeds meer familiedrama's en eigen recht, met een onbetaalbare jeugdzorg, had u onze volksvertegenwoordiging kunnen zijn, maar allen hebben het nagelaten . Wel tekenen bij het kruisje en vooral niet ingrijpen, terwijl het zou moeten.
 
Het is vreselijk, hartverscheurend en hopelijk is dit laatste rapport de druppel ! 
 
Een prettig weekend, open vooral eens de linkjes en gaat u allen keihard schamen! Uiteindelijk komen alle lijken uit de kast en mag ieder voor zich verantwoording gaan afleggen.
 
Groet,
 
Annemarie van Mackelenbergh
Voorzitter 
Stichting Écht Scheiden Zonder Schade
E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: +31 6 37169408 
W: www.verantwoordscheiden.nl
 

image002.png
Volg ons: Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | LinkedIn