nlenfrde

Naar aanleiding van de uitzending door de Hofbar over het ontbreken aan feitenonderzoek bij de jeugdbeschermingsketen en de talloze schrijnende verhalen van ouders en kinderen die onterecht worden gescheiden, hebben de Tweede Kamer leden Peters en van Toorenburg (beiden CDA) vragen gesteld aan Minister Sander Dekker en Staatssecretaris van VWS 

De antwoorden van de Minister , als ook zijn optreden voor de camera van Rutger Castricum , zijn ronduit schadelijk, laakbaar te noemen!


De Totale ontkenning van Minister Sander Dekker is in mijn ogen crimineel. Kijk naar zijn optreden nog vlak voor het zomerreces!

Niet 1 volksvertegenwoordiger greep in, ook niet als een goedbedoelde motie heel anders werd/wordt uitgevoerd dan bedoeld! 

Minister Sander Dekker (lees; de topambtenaren zoals Anna van Beuningen van het Ministerie JenV) weten precies hoe het zit en wat ze zouden moeten doen om de waanzin die talloze ouders en kinderen overkomt per direct te stoppen. Helaas is juist het tegenovergestelde het geval. Maar ook onze gehele volksvertegenwoordiging kijkt weg en tekent bij het kruisje! Moties en vragen zijn voor de bühne, ook de zogenaamde verontwaardiging en geschoktheid! https://www.verantwoordscheiden.nl/index.php/ministeries-en-politiek/tweede-kamer

 

Grappig dat de minister zelf achter de feiten aanloopt: https://www.verantwoordscheiden.nl/index.php/info-ouders/instanties/raad-van-de-kinderbescherming/957-baanbrekende-beleidswijziging-aangaande-ouderverstoting

Minister Sander Dekker kan nu wel blijven ontkennen, maar de feiten stapelen op. De schrijnende verhalen zijn talloos. De cijfers spreken voor zich. 

Hem bestrijden heeft geen zin. Het is aan onze volksvertegenwoordiging om niet akkoord te gaan met de antwoorden. Om door te vragen, om de jeugdwet tegen te houden, om feitelijk op de rem te trappen.

 

Onze volksvertegenwoordiging hoort ouders en kinderen te bevrijden uit de wielen van de overheid. Hoort ons te beschermen!

Vraag is dus op de kamerleden Peters en Toorenburg, net zoals al hun collega’s voor hen, overgaan tot de waan/orde van de dag, of een missie hebben.

Was dit dus weer voor de bühne, of heeft het een vervolg?

Zeker met het oog op de komende parlementaire enquete. Het logische vervolg op de toeslagen affaire, waar gelukkig steeds meer aandacht voor komt vanuit de serieuze journalistieke hoek. 


Van: Meldpunt Jeugdzorg <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Verzonden: woensdag 27 januari 2021 16:11
Onderwerp: Fwd: Onterechte uit huis plaatsingen / Brief min. Sander Dekker 25-01-2021

 

 

Geachte Tweede Kamerleden,

 

De 'geschiedenis herhaalt zich', zal zeker onze premier, geschiedkundige zoals u weet, kunnen beamen!

Wederom werd u als Kamer BEWUST, WILLENS en WETENS verkeerd ingelicht door een minister, in dit geval S,. Dekker

 

Van dit 'verkeerd informeren' zijn vele ouders en zeker nu >53.000 kinderen slachtoffer!

 

Ik hoop dat u mijn antwoorden op de vragen van de leden Peters en Toorenburg aan minister Dekker serieus in ogenschouw neemt én de nodige maatregelen om eens eindelijk kinderen hun ouders daadwerkelijk te gunnen!

 

(De beloften van TK-leden en ministers zijn mij al sinds 1992 bekend... toen waren ca. 10.000 kinderen UHP, eind 2019 48.000 en nu meer dan 53.000!)

 

Ik hoop dat dit schrijven gaat bijdragen tot enige bewustwording en een einde aan wat ik noem de 'heksenjacht op kinderen' en de eindeloze stroom van uit huis plaatsingen!

 

Vriendelijke virusvrije groet,

 

Drs. N(ico) J.M.Mul, arts n.p.

 

Bijlagen: brief minister S.Dekker van 25-01-2021 en mijn antwoord d.d. 27-01-2021

 

--

Drs.N.J.M.Mul, arts n.p.

www.meldpuntjeugdzorg.nl www.meldpuntjeugdzorg.blogspot.nl

 tel.: 0857-851342 06-33109214